Guia de serveis de digitalització de documents per sectors

Cada vegada són més les empreses, organitzacions o governs que busquen alternatives a una acumulació de documents cada vegada més gran i a una recerca de dades lenta i de vegades infructuosa. Telecon ofereix als seus clients un complet servei de digitalització de documents.

Gràcies a la digitalització podran disposar d'un accés i gestió més àgil a tota la informació, el que contribueix a millorar els processos de treball i augmenten la productivitat de la seva empresa.

Imatge que fa referència a la necessitat d'un servei de digitalització de documents

Són nombroses les avantatges d'incorporar un procés de digitalització en la seva empresa o organització. A continuació destaquem algunes:

  • Temps d'accés, recerca i distribució de la informació més ràpids.
  • Extracció de metadades mitjançant OCR (Reconeixement òptic de caràcters).
  • Digitalització a formats estàndard: pdf, jpeg, tiff.
  • Major seguretat i control sobre els documents digitalitzats.
  • Possibilitat d'integració amb els sistemes actuals de gestió.
  • Reducció del volum de paper i de l'espai destinat al arxivat de la documentació.
  • Arxivat automàtic dels documents digitalitzats.
  • Accés centralitzat a la documentació.
  • Millora del servei ofert als clients.

A continuació els mostrem l'índex de la nostra Guia de serveis de digitalització de documents per sectors, en ella trobaran detallades, tant les necessitats com beneficis de cada tipus de negoci així com les solucions.

Servei de digitalització per a advocats
Servei de digitalització de documents per a advocats, gestories, notaries, assistents jurídics etc. Es beneficiaran d'un accés més àgil i centralitzat a la informació, més seguretat i una "oficina sense papers". Per a més informació sobre la digitalització en aquest sector premi aquí.

Servei de digitalització per a l'Administració Pública
Servei de digitalització tant per a l'Administració General amb els seus ministeris i diversos Departaments com l'Administració autonòmica amb els seus corresponents Ajuntaments. Tots ells podran beneficiar d'una millora en els processos, una major seguretat, millor accés a la informació, un estalvi de costos i un millor servei al públic. Per a més informació sobre la digitalització en l'administració pública premi aquí

Servei de digitalització per a empreses asseguradores
Aquest servei de digitalització de documents abasta empreses d'assegurances mèdiques, d'automòbils, de la llar, de vida, de viatges, d'animals de companyia o específics per professions. Totes elles podran accedir més ràpid a la informació, agilitzar de les gestions, digitalitzar i arxivar documents de forma automàtica. Per a més informació sobre la digitalització de documents en empreses asseguradores premi aquí.

Servei de digitalització per al comerç
La digitalització de documents en aquest sector abasta diversos negocis que van des de grans superfícies com magatzems, hipermercats, supermercats o majoristes i distribuïdors, petits comerços locals o botigues de mercats. En major o menor mesura tots es poden beneficiar d'una millora en els processos de compra i venda, extracció de metadades amb OCR (núm de factura, codi de client, etc.), una disminució en els costos en processar comandes, accés a la documentació i gestions més ràpides. Per a més informació sobre la digitalització de documents en el sector comerç premi aquí.

Servei de digitalització per a l'educació
El servei de digitalització de documents en el sector de l'educació abasta tant centres de formació reglada com col·legis, instituts i universitats i aquells de formació no reglada com escoles o acadèmies de temàtica diversa. La diversitat de centres poden beneficiar-se d'un accés centralitzat i ràpid a la informació, un arxivat automàtic de la documentació digitalitzada o de processos basats en paper o formularis com a correcció d'exàmens. Per a més informació sobre la digitalització de documents en l'educació premi aquí.

Servei de digitalització per al sector financer
El sector financer i bancari abasta un ampli ventall d'empreses i serveis: bancs, caixes d'estalvis, agències de valors i borsa, unions de crèdit, empreses creditícies, societats d'inversió i empreses financeres. La digitalització pot oferir a aquest sector una major protecció i seguretat, una millora en els processos de treball, un estalvi de costos, accés i distribució de la informació més àgil. Per a més informació sobre la digitalització en el sector financer premi aquí.

Servei de digitalització per al sector de missatgeria i transport
El servei de digitalització de documents d'aquest sector engloba tant a per a empreses de missatgeria com de transport (aeri, marítim, per carretera, ferroviari). Totes elles podran beneficiar-se d'un estalvi de costos i una millorar en el seu flux de treball gràcies a l'automatització de processos, d'un accés més ràpid a la informació gràcies a l'extracció de metadades mitjançant OCR (núm d'albarà, núm de factura, etc. .). Per a més informació sobre la digitalització en el sector financer premi aquí.

Servei de digitalització en la Sanitat
Centres d'assistència primària, hospitals, laboratoris d'anàlisi, centres privats, serveis d'assistència social i farmàcies abasten un ampli sector al qual la digitalització de documents pot aportar números beneficis. Algun dels beneficis són: reducció en els temps d'espera, accés i distribució de la informació més ràpids, més control i seguretat en accedir a la informació, etc. Per a més informació sobre la digitalització a la Sanitat premi aquí.

Servei de digitalització en empreses de serveis
Empreses de telecomunicacions, aigua, gas o electricitat poden beneficiar-se dels notables avantatges de la digitalització de documents. Extracció de dades, centralització l'arxivat de la documentació, accés més fàcil i ràpid a ella, reducció del volum de paper, automatització processos basats en formularis, etc. Per a més informació sobre la digitalització en empreses de serveis premi aquí.

Si voleu conèixer en més detall en què consisteix el nostre servei de digitalització de documents accedeixi a la nostra pàgina en la qual es detalla el Servei de Digitalització.

Contacti aquí amb TBS - Telecon Business Solutions del Grup Telecon per a més informació.

També pot contactar a través del nostre telèfon central d'Informació:

Contacte amb TBS del Grup Telecon. Solucions de digitalització i gestió de documents. Servidors de Fax.