Reconeixement a Telecon com Docuware Gold Partner 2018

Telecon Iberica Ofimatica i Comunicacions SL. ha rebut l'estatus Docuware Gold Partner 2018 com a reconeixement al seu alt nivell d'experiència i la seva excel·lent capacitat per lliurar solucions DocuWare de primera classe. Ens associem amb líders de la indústria per assegurar-nos que cada solució i servei que oferim sigui el millor en el seu camp.

DocuWare és un líder mundial en software de gestió de documents digitals. La companyia va ser fundada el 1988 i les seves solucions estan disponibles a 70 països en 16 idiomes. És una solució de software d'administració de documents integrada que automatitza fàcilment els processos de negocis administrant i compartint documents electrònicament. Més de 14,000 empreses (al voltant de 125,000 usuaris actius) confien en DocuWare per administrar els seus documents més crítics per a l'empresa.

Les empreses i les organitzacions estan començant a veure els beneficis reals de digitalitzar documents, registres, arxius i dades antigues i actuals, emmagatzemar digitalment i després poder cercar i recuperar la informació necessària en qüestió de segons.

L'administració electrònica de documents manté a les empreses i les pràctiques en conformitat, allibera l'espai que ocupen els arxivadors i caixes, augmenta la productivitat del personal i, el més important, manté els seus arxius i dades en una ubicació altament segura.

COM EL SEU NEGOCI ES POT BENEFICIAR DE DOCUWARE

DocuWare arxiva automàticament els documents segons els criteris definits per l'usuari, independentment de la font o el format. Els documents físics i electrònics, com factures, rebuts de lliurament, cartes de vendes, registres de clients, correus electrònics, dibuixos CAD, fulls de càlcul, balanços i més, poden indexar, emmagatzemar, protegir-se i compartir-se des d'un grup de documents central.

PRINCIPALS BENEFICIS DE DOCUWARE ECM SOLUTIONS

  • Interfície amigable
  • Administració simple
  • Ràpida integració
  • Seguretat absoluta de les dades
  • Escalabilitat flexible
  • Avantatge competitiu a prova de futur
  • Opció d'escriptori o núvol

Imatge de accés al Formulari de informació Docuware

Telecon Docuware Gold Partner

Contacti aquí amb TBS - Telecon Business Solutions del Grup Telecon per a més informació.

També pot contactar a través del nostre telèfon central d'Informació:

Contacte amb TBS del Grup Telecon. Solucions de digitalització i gestió de documents. Servidors de Fax.