Telecon treballa amb la ultima versió 7.1 de DocuWare

DocuWare, el proveïdor de solucions en el núvol per a la gestió documental i automatització de fluxos de treball, millora amb la versió 7.1 de DocuWare considerablement el processament de les tasques dins dels fluxos de treball. El més destacat de la nova versió és el processament automàtic de línies de detall de factures. A més, la nova llicència d'usuari «workflow user» ofereix més opcions per als usuaris en el núvol.

Els processos ràpids i segurs són avui dia la clau de l'èxit per a qualsevol empresa i constitueixen el fonament per mantenir la competitivitat i la capacitat de reaccionar a futures exigències, ja que garanteixen l'assignació clara de tasques, l'agilitat de la seva tramitació i un flux estructurat de la informació. La versió 7.1 de DocuWare ofereix ara tota una gamma de noves funcions que permeten executar els diferents passos dins dels fluxos de treball amb més rapidesa i comoditat, i brinden al mateix temps una representació més transparent. D'aquesta manera és possible, per exemple, processar diverses tasques de forma paral·lela, filtrar tasques per seleccionar un punt més clara i enviar notificacions per correu electrònic a diversos destinataris simultàniament.

La principal novetat de la nova versió és el processament automàtic de factures basat també en posicions de factura individuals. Això permet implementar amb gran facilitat processos de comptabilitat dividida, és a dir, assignar partides individuals a diferents centres de costos, inclosa l'autorització distribuïda. La indexació intel·ligent reconeix els registres individuals i els transfereix en forma de metadades a un nou camp. Aquests registres conformen la base per al desenvolupament del flux de treball de facturació.

Si ho desitja ens pot fer una sol·licitud per a una demo del producte en el següent enllaç: http://www.tbs-telecon.es/ca/form/contactar-amb-tbs

També pot contactar per telèfon amb el seu proveïdor DocuWare Grupo Telecon al: 932 289 110.

Contacti aquí amb TBS - Telecon Business Solutions del Grup Telecon per a més informació.

També pot contactar a través del nostre telèfon central d'Informació:

Contacte amb TBS del Grup Telecon. Solucions de digitalització i gestió de documents. Servidors de Fax.