Digitalització de documents per a Advocats i departaments legals a Barcelona

La digitalització de documents en departaments legals abasta un ampli sector que inclou advocats, notaries, assistents jurídics, assessories, gestories, etc.

La digitalització permet a tots aquests professionals poder accedir al gran volum d'informació arxivada que solen tenir aquests despatxos d'una manera més àgil i incrementant la protecció de tota la informació especialment aquella més sensible.

El procés de digitalització juntament amb una adequada gestió documental posterior, es converteixen en excel·lents aliats per gestionar de la manera més eficient tota la documentació dels departaments legals.

Imatge de digitalització en advocats i departaments legals

Beneficis la digitalització de documents per als departaments legals i despatxos d'advocats

  • Seguretat i arxivat: L'arxiu físic comporta moltes vegades una major facilitat d'accés a documentació sensible. Digitalitzar els documents augmenta la seguretat i limita el control d'accés evitant així exposar informació sensible. A més, la digitalització permet crear còpies de seguretat i reduir el risc de pèrdua de la mateixa per robatoris o incendis.
  • Oficina sense papers: gràcies a l'escaneig de documents reduïm l'ús de paper i contribuïm ecològicament a una millora del medi ambient.
  • Estalvi de temps i recursos: no serà necessari tenir personal dedicat a digitalitzar els documents ni perdre un valuós temps en això. El servei de digitalització permet automatitzar aquest procés amb els diversos documents de manera que tingui accés fàcil a tots ells.
  • Accés a la documentació i auditories: L'accés ràpid a la informació digitalitzada és bàsic per minimitzar tant el temps com els costos legals en cas d'haver d' afrontar una auditoria. A més en el dia a dia, la disponibilitat immediata de certs documents facilitarà en gran mesura el treball en el seu departament legal. Tot això és possible gràcies a la incorporació d'un OCR en el procés de digitalització i l'extracció de metadades com el número d'expedient, identificador del client etc.que permeten una major versatilitat i velocitat al cercar la documentació.
  • Accés centralitzat : La possibilitat d'accedir a la informació des de diverses oficines als documents en format digital donen un valor afegit al procés de digitalització . Els documents físics són substituïts per arxius pdf o jpeg, formats estàndard que poden ser consultats des de qualsevol aplicació.

Solucions de digitalització de documents per a advocats i departaments legals

  • Digitalització i arxivat segur de documentació confidencial.
  • Digitalització dels diversos formats documents dels informes dels casos.
  • Automatització d'aquells processos basats en formularis o paper.
  • Possibilitat d'arxiu automàtic de la documentació digitalitzada.
  • Arxiu electrònic de documents per buscar, descarregar i fer anotacions en els documents digitalitzats.

Per a més informació sobre la digitalització de documents per a advocats i departaments legals a Barcelona, contacti amb Telecon Business Solutions.

Accés al formulari informació Digitalizacion a Advocats i departaments legals

Contacti aquí amb TBS - Telecon Business Solutions del Grup Telecon per a més informació.

També pot contactar a través del nostre telèfon central d'Informació:

Contacte amb TBS del Grup Telecon. Solucions de digitalització i gestió de documents. Servidors de Fax.