DocuWare

DocuWare és la plataforma moderna per a la gestió de documents i l'automatització del flux de treball. Està disponible en la forma dels serveis SaaS des del núvol, així com una solució local tradicional, tots dos amb el mateix àmbit d'aplicació i el mateix disseny.

DocuWare com a solució en el núvol està disponible amb llicències flexibles per a diferents mides d'empresa i li ofereix màxima seguretat, escalabilitat i disponibilitat. Les actualitzacions automàtiques i les còpies de seguretat el mantenen actualitzat. Cada subscripció conté la gamma completa de funcions, inclosa la indexació intel·ligent, el flux de treball Manager, DocuWare Forms i moltes altres aplicacions. Només has de decidir quants usuaris llicències i quant emmagatzematge necessita.

Les solucions preconfigurades per a aplicacions clau basades en DocuWare Cloud proporcionen accés immediat a l'automatització de l'oficina. Aquestes solucions existeixen actualment per a la gestió de personal i el processament de factures.

Protegeixi la informació i els fluxos de treball amb una solució SaaS lliure de compromís

Obtingui una completa gestió de documents i automatització de fluxos de treball a través d'una autèntica aplicació SaaS multiusuari i obtingui nivells de productivitat sense precedents.

  • Capture, centralitzi i processi informació sense necessitat de processos manuals.
  • Automatitzi i acceleri els processos comercials, com el processament de factures, la gestió de contractes o la incorporació de nous empleats.
  • Protegeixi la informació i compleixi amb les exigències normatives com HIPAA i RGPD.
  • Doneu suport a equips distribuïts i mòbils amb accés des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.
  • Moveu la informació entre persones i sistemes amb una estreta integració amb el seu ERP, CRM o una altra aplicació.

La solució DocuWare Cloud s'adapta perfectament als nostres processos empresarials gràcies a la seva flexibilitat i escalabilitat. Al contrari que moltes altres aplicacions de programari, el sistema no requereix modificacions estructurals complexes en els processos de treball establerts.

Imatge Acces al Formulari per demanar informació del Control Acces i horari del personal

Contacti aquí amb TBS - Telecon Business Solutions del Grup Telecon per a més informació.

També pot contactar a través del nostre telèfon central d'Informació:

Contacte amb TBS del Grup Telecon. Solucions de digitalització i gestió de documents. Servidors de Fax.