Empresa - Telecon Business Solutions

Qui som

Telecon Business solutions (TBS) és la Divisió especialitzada en consultoria i projectes de gestió documental i servidors de fax del Grup Telecon.

El Grup Telecon compta amb més de trenta anys d'experiència en oferir serveis tecnològics de qualitat.

Nascuda per la necessitat de focalització i especialització de les activitats, es nodreix de l'experiència del negoci original del grup i de la revolució digital del sector ofimàtica. La nostra capacitat d'evolució i adaptació a les noves tecnologies del moment ens ha permès una llarga trajectòria professional de la qual donen exemple molts dels nostres clients.

En ser un dels nostres orígens la gestió dels documents mitjançant el fax i les fotocopiadores, tot aquest coneixement juntament amb un equip de consultors de programari de gestió documental altament qualificat ens ha permès avançar fins a la següent fase en la gestió dels documents. Mitjançant solucions pròpies i de tercers en TBS som capaços de gestionar els documents de la seva empresa de manera flexible per aconseguir una millora en la gestió dels processos.

El nostre equip d'experts li ajudarà a escollir la solució de gestió documental que millor s'adapti al seu negoci, amb el nostre coneixement podem ajudar-los a millorar la productivitat dels seus processos de gestió documental mitjançant solucions basades en Software i Hardware. Comptem amb un ampli i expert equip de professionals del sector de l'ofimàtica, la connectivitat i la gestió documental.

Amb el coneixement dels clients i de la seva operativa diària, podem proposar millores importants i estalvis substancials en eficiència, tant de temps com de costos.

El convidem també a conèixer:

Imatge del Logo de TBS - Telecon Business Solutions

Imatge del Logo del Grup Telecon

 

 

Contacti aquí amb TBS - Telecon Business Solutions del Grup Telecon per a més informació.

També pot contactar a través del nostre telèfon central d'Informació:

Contacte amb TBS del Grup Telecon. Solucions de digitalització i gestió de documents. Servidors de Fax.