Gestió Documental a les Empreses

En TBS - Telecon Business Solutions coneixem en detall tots els processos de gestió documental a les empreses, tenim la capacitat d'automatitzar amb software (sistemes) i hardware (escàner) la localització de la documentació i la gestió documental a la seva empresa, perquè obtingui una major eficiència en el desenvolupament del negoci i realitzi una millora amb estalvi de cost i temps en els processos crítics de la seva empresa.

Per començar, el millor és conèixer que és la gestió documental, un breu resum seria: La Gestió Documental és la captura, emmagatzematge i recuperació de documents.

Per a una informació més detallada sobre que és la gestió documental i que actors participen, us recomanem la nostra pàgina definició de la gestió documental, on s'expliquen tots aquests punts en detall.

Tal com hem comentat abans, la gestió documental a les empreses resol processos importants i crítics amb la documentació d'entrada i sortida de la seva empresa, alguns d'aquests importants processos de gestió documental són:

Perquè el projecte de gestió documental a l'empresa tingui èxit, és molt important realitzar una anàlisi detallada dels processos documentals que hi ha a la seva empresa abans de proposar una solució de gestió documental adequada al context de la seva empresa, per aquesta raó l'equip de Consultoria en gestió documental de TBS li ajudarà a prendre la millor decisió per a executar qualsevol projecte de gestió documental a la seva empresa.

L'equip de consultoria en gestió documental de Telecon també li guiarà en els altres 2 factors importants per a l'èxit del procés en la gestió documental de la seva empresa:

  • El sistema de gestió documental: el sistema de gestió documental són els programes, software i configuracions necessàries per implementar els processos de gestió documental a les empreses.
  • El hardware de gestió documental: el hardware de gestió documental són els dispositius escàner de documents que necessita el sistema de gestió documental per gestionar els documents i els processos associats a aquests documents.

D'altra banda, us convidem a conèixer el nostre gestor documental TBSearch una aplicació web que soluciona molts dels problemes de gestió documental a les empreses.

Com ja hem comentat, el millor és contactar amb TBS - Telecon Business Solutions si voleu iniciar un projecte de gestió documental a la seva empresa, el guiarem en tot el procés perquè aquest projecte sigui un èxit.

Formulari pressupost Gestio Documental a les empreses

Pressupost de Gestió Documental

Contacti aquí amb TBS - Telecon Business Solutions del Grup Telecon per a més informació.

També pot contactar a través del nostre telèfon central d'Informació:

Contacte amb TBS del Grup Telecon. Solucions de digitalització i gestió de documents. Servidors de Fax.