La manca de processos de gestió documental a les empreses eleva els seus costos

La ineficaç gestió dels processos amb els documents i la pèrdua de temps que comporta, té com a resultat que les empreses d'Europa estiguin perdent milers de milions d'euros de potencials beneficis.

Una investigació realitzada per "Coleman Parkes" mostra que els empleats a tot Europa responsables de la gestió de processos de negoci crítics amb documentació passen al voltant de 362 milions d'hores del seu temps a l'any en la funció de gestionar el procés de gestió de la documentació.

L'informe mostra com les empreses no tenen optimitzats els processos de negoci dels documents crítics, el que passa amb regularitat i té un impacte directe en les interaccions amb les empreses clients i empleats, amb documents com albarans, factures, registres de pacients i altres documents.

L'estudi també identifica les àrees de millora i el rendiment econòmic que aquestes millores podrien oferir, i indica com els processos manuals obsolets tenen múltiples impactes en el negoci. Per exemple, si la informació crítica es processa mitjançant mètodes amb impresos tradicionals, el risc empresarial és més gran en no tenir les dades segurs i accessibles tot el temps.

Les còpies de documents en paper són més fàcils de perdre i són més propensos a les violacions de seguretat, a més amb l'automatització dels processos documentals es millora el tractament de les factures i albarans en paper afegint funcions específiques per a la distribució i emmagatzematge.

Les principals prioritats són augmentar la seguretat, millorar l'intercanvi de documentació i gestionar el treball diari de forma més eficaç. Els principals problemes que van tenir les empreses per no realitzar aquestes millores amb els processos van ser la manca de temps i la manca de recursos.

Només en unes poques empreses l'organització utilitza un sistema de flux de treball totalment automatitzat per als documents crítics del negoci.

A Grup Telecon tenim un equip d'experts en diferents àmbits, preparats per oferir-li una millora en els processos de la seva empresa.

Contacti amb Grup Telecon per a més informació.

Gestió Documental. Serveis i projectes

Contacti aquí amb TBS - Telecon Business Solutions del Grup Telecon per a més informació.

També pot contactar a través del nostre telèfon central d'Informació:

Contacte amb TBS del Grup Telecon. Solucions de digitalització i gestió de documents. Servidors de Fax.