Servei de Factura Electrònica de Telecon

Grup Telecon ofereix un nou servei de Factura Electrònica (e-Factura) als seus clients. Cada vegada són més les empreses que decideixen iniciar el procés de transició a aquest format i aprofitar tots els avantatges que ofereix. 

La factura electrònica és un document utilitzat per a la facturació que compleix amb tots els reglaments i requisits legals exigibles a les factures tradicionals en paper. A Espanya la factura electrònica té la mateixa validesa que la factura tradicional. 

Telecon proposa un procés de transició que li permetrà implantar gradualment la factura electrònica a la seva empresa de manera que que des del primer moment es beneficiï d'ella reduint costos derivats de la facturació tradicional. 

A més la factura electrònica li proporcionarà altres avantatges com: accés més ràpid i fàcil a la informació, reducció de l'espai necessari per al arxivat, més seguretat, etc

Imatge del procés de transició a la Factura Electrònica

Per a més informació sobre el procés de transició a la Facturació Electrònica i veure exemples dels avantatges que li ofereix, accedeixi a la nostra pàgina sobre el nostre servei de Factura Electrònica o visualitzi el vídeo que els mostrem a continuació.

Si desitja ampliar qualsevol informació sobre facturació electrònica contacti amb Telecon Business Solutions.

Servei de Factura Electrònica de Telecon

Contacti aquí amb TBS - Telecon Business Solutions del Grup Telecon per a més informació.

També pot contactar a través del nostre telèfon central d'Informació:

Contacte amb TBS del Grup Telecon. Solucions de digitalització i gestió de documents. Servidors de Fax.