Servei Telecon FACE-FACT: facturació amb l'administració pública

Des el 15 de gener de 2015, la facturació en XML Facturae és obligatòria per a tots els proveïdors de les administracions públiques (ministeris, comunitats autònomes, diputacions, ajuntaments).

La majoria de les comunitats autònomes i algunes diputacions i ajuntaments tenen els seus propis punts de enviament de factures, a més del de l'Administració General de l'Estat (Face).

Segurament ha escoltat per part dels seus clients de les administracions públiques: aquesta factura ha d'anar per l'entorn de Face, aquesta altra ha d'entrar per la plataforma E-FACT i aquesta altra s'ha d'enviar per la web de l'ajuntament, etc.

Des de Grupo Telecon hem desenvolupat un servei per solucionar tota la problemàtica de generació i enviament de les factures a les administracions.

En aquest servei oferim als nostres clients un punt únic d'entrada de les factures a les administracions amb què pot enviar les factures a totes les AAPP que ho demanen.

Telecon també signarà electrònicament les factures, de manera que podrà començar avui mateix a facturar a les administracions sense haver de preocupar de certificats o programari addicionals.

A més, si el seu programari de facturació no li permet generar la factura en format XML Facturae, també tenim disponible un servei mitjançant el qual generem l'XML en format facturae a partir de la seva factura actual en PDF o qualsevol altre format.

A tot això, el nostre servei també ofereix una pàgina web on podrà consultar el detall de cadascuna de les factures enviades, perquè pugui descarregar la factura i consultar l'estat en què es troba.

Si necessita un servei de facturació amb les administració pública contacti amb nosaltres.

Imatge del servei de Telecon per FACE i eFACT

Contacti aquí amb TBS - Telecon Business Solutions del Grup Telecon per a més informació.

També pot contactar a través del nostre telèfon central d'Informació:

Contacte amb TBS del Grup Telecon. Solucions de digitalització i gestió de documents. Servidors de Fax.