Telecon: Presentació de Factura Electrònica amb les entitats públiques i privades

El dia 26 de març de 2015, Grup Telecon, en conjunt amb Assessoria Financera, va realitzar una presentació informativa sobre l'enviament i tramitació de la Factura Electrònica tant per a les entitats públiques com privades.

A la presentació, van participar empreses de diversa índole que incloïen sectors com: banca, finances, sanitat, immobiliari i construcció.

La presentació va estar adreçada a càrrec d'Antonio Colomera per part de Grup Telecon i Gala Sánchez, directora general d' Asesoria Financera.

La presentació va constar d'explicacions breus per exposar de forma clara els conceptes principals de la factura electrònica amb les administracions públiques i empreses privades.

També es van esmentar els avantatges d'implementar el sistema de factura electrònica amb Grup Telecon, els avantatges més destacades són:

  • Procés de facturació més ràpid i eficient.
  • Seguretat màxima en la custòdia de les factures, en no tenir una còpia en paper de la mateixa.
  • Enviament de factures a empreses privades i administracions públiques.
  • I com a valor afegit la possibilitat de treball dual i de transició esglaonada cap a la facturació electrònica, com no tots els clients estan preparats per rebre la factura en format electrònic es realitza un enviament dual de factures en format paper i electrònic com un procés de transició cap a la totalitat d'enviaments en format electrònic.

Grup Telecon gràcies a la seva àmplia experiència en solucions de processos negoci, programari, impressió i telefonia pot integrar les solucions de facturació electrònica adaptant-se a les necessitats específiques de cada client.

Per a més informació, podeu contactar amb Telecon Business Solutions.

Imatge 1 de presentació de factura electrònica
Imatge 2 de presentació de factura electrònica
Imatge 3 de presentació de factura electrònica

Contacti aquí amb TBS - Telecon Business Solutions del Grup Telecon per a més informació.

També pot contactar a través del nostre telèfon central d'Informació:

Contacte amb TBS del Grup Telecon. Solucions de digitalització i gestió de documents. Servidors de Fax.