Software de fax virtual - Dialogic Brooktrout SR140

El programari de fax Dialogic Brooktrout SR140 és un motor de Fax sobre IP basat en un servidor el qual aprofita la provada tecnologia de fax de Dialogic Brooktrout per assolir alts nivells de rendiment, fiabilitat i escalabilitat del maquinari de fax Dialogic Brooktrout.

En combinació amb les solucions de partners de programari de fax, la targeta de fax virtual Dialogic Brooktrout SR140 permet a les organitzacions desplegar servidors de fax i aplicacions al servidor de fax per a la gestió documental a les empreses, automatització de processos de negoci i compliment de la reglamentació de la llei Sarbanes Oxley, HIPAA i Basel II.

Certificacions

Dialogic Brooktrout SR140 ha estat certificat en entorns amb "protocol SIP", H.323, MGCP i ha estat provat i certificat amb molts trunk SIP, Centraletes IP PBX i "gateways VoIP" de proveïdors líders com Cisco, Avaya i Alcatel-Lucent.

Llicències

La targeta de fax virtual Dialogic Brooktrout SR140 és escalable de 2 a centenars de ports, depenent del mètode de transport del FoIP (Fax sobre IP), les aplicacions de fax i l'entorn del servidor de fax. Els canals poden afegir segons sigui necessari mitjançant la compra i la instal·lació addicional de claus de llicència de programari fins al màxim suportat.

Dialogic SR140 Software Fax Virtual

Característiques

  • S'integra amb les xarxes de VoIP permetent reduir l'import de les factures i els costos de manteniment.
  • Basant-se en l'estàndard de fax V.34 pot processar faxos al doble de la velocitat de productes de fax V.17 amb la reducció de costos que això comporta .
  • Al no ser necessària targeta de fax física, simplifica la implementació perquè aquestes no han de ser instal·lades, mantingudes, o emmagatzemades.
  • Utilització excepcionalment baixa de la CPU. Proporciona un eficient i d'alt rendiment, deixant més potència de processament per a les altres aplicacions del servidor.
  • La implementació del protocol IP Fax T.38 encapsula el flux de dades de Dialogic Brooktrout T.30 mantenint la interoperabilitat amb els nous equips de fax i permetent un alt grau de fiabilitat i processament de fax eficient.
  • Gràcies al G.711 es pot donar suport a una xarxa VoIP quan una porta d'enllaç IP o operador de xarxa no és compatible amb T.38, ampliant la gamma de possibles configuracions.
  • La reproducció, gravació de veu i detecció i generació DTMF permet la integració de fax en IVR i solucions de "call center per a empreses".
  • Servidor de suport de virtualització que permet el desplegament d'aplicacions de servidor de fax en màquines virtuals amb el programari líder en virtualització de servidors, el que augmenta l'eficiència del centre de dades i proporciona failover per a aplicacions de fax crítiques.

Per a més informació del programari emulador de targeta de fax Dialogic Brooktrout SR140, contacti amb Telecon.

Accès al Formulari informació Dialogic Brooktrout SR140

Contacti aquí amb TBS - Telecon Business Solutions del Grup Telecon per a més informació.

També pot contactar a través del nostre telèfon central d'Informació:

Contacte amb TBS del Grup Telecon. Solucions de digitalització i gestió de documents. Servidors de Fax.