Targeta de Fax Dialogic Brooktrout TR1034

Les targetes de fax Dialogic Brooktrout TR1034 són targetes intel·ligents d'alt rendiment, que ofereixen tant TDM-(analògic, BRI, DID, T1/PRI, E1/PRI) com a capacitats basades en IP.

La TR1034 de Dialogic és adequada per a diverses aplicacions de fax basades en PC com un servidor de fax, incloent la gestió de documents, automatització de processos de negoci i el compliment normatiu amb la Llei Sarbanes-Oxley, HIPAA i Basel II.

Atès que les empreses passen a les xarxes IP, la versàtil targeta de fax Dialogic Brooktrout TR1034 pot proporcionar una fàcil migració des dels sistemes TDM tradicionals basats en fax a sistemes híbrids de servidors de fax o tot fax per IP.

A més, Dialogic treballa amb els principals proveïdors de trunk SIP i centralitas telefónicas i fabricants de gateways voip per garantir la interoperabilitat de fax.

Targeta de Fax Dialogic TR1034

Disponible en formats tant PCI com PCI Express (PCIe), la targeta Dialogic Brooktrout TR1034 ofereix terminació de trucades en les taxes de connexió ràpida amb provada fiabilitat en una àmplia varietat de màquines i servidors de fax i independentment de les condicions de la línia

Les característiques més destacades de la targeta de fax Dialogic TR1034 són:

  • Potent DSPs dedicada a processar la informació: Proporciona processament en temps real complexes operacions (com ara el receptor i transmissor de fax V.34, la compressió de veu, i cancel·lació d'eco) sense reduir el rendiment global del sistema, la qual cosa redueix els costos d'implementació.
  • Targetes de fax amb un doble ús que proveeix connectivitat tant a xarxes PSTN (T1/E1/PRI) com IP (SIP/H.323): Ofereix una opció de migració des del fax tradicional al fax sobre IP, permetent una protecció de la inversió.
  • Basat en els estàndards V.34 fax fax per desplegaments crítics: pot processar faxos al doble de velocitat que les targetes de fax V.17.
  • Encaminament de fax entrant: Compatible amb servidors de fax, fax a correu electrònic, missatgeria unificada, gestió de documents de fax, flux de treball automàtic en el lliurament de documents i sistemes que compleixen amb les regulacions governamentals.
  • Protocols de fax T.30 i T.38 àmpliament provats: ajuden a lliurar faxos de forma consistent i amb una alta fiabilitat.

Si desitja més informació sobre les Targetes de fax Dialogic, contacti amb Telecon Business Solutions.

Acces al Formulari informació Targetes Fax Dialogic TR1034

Contacti aquí amb TBS - Telecon Business Solutions del Grup Telecon per a més informació.

També pot contactar a través del nostre telèfon central d'Informació:

Contacte amb TBS del Grup Telecon. Solucions de digitalització i gestió de documents. Servidors de Fax.