Targetes de fax per a PC o servidors

Actualment les targetes de fax són targetes d'alt rendiment, que ofereixen des de l'enviament de fax analògic fins a solucions de fax sobre IP.

La versatilitat d'aquestes targetes de fax mòdem per treballar amb voip, fan fàcil la migració d'un sistema de fax per a pc connectat a línies analògiques cap a un sistema de fax sobre línies IP.

Una de les funcions que ofereixen les targetes de fax per a PC en les empreses, és la seva inclusió en sistemes d'enviament de fax automàtics o el que comunament es diuen els servidors de fax.

Amb aquests servidors més de l'enviament de fax es realitzen tasques de gestió documental per a l'oficina de l'empresa i l'automatització de la gestió de processos de negoci, a diferència dels equips de fax en què aquestes tasques es realitzen manualment.

Entre les targetes de fax existents al mercat, a Telecon destaquem:

  • Dialogic Brooktrout TR1034: Targetes de fax disponibles en formats PCI i PCIe (PCI Express) amb una fiabilitat de connectivitat independentment de les condicions de la línia. Compatible amb servidors de fax, fax per email, missatgeria unificada, gestió de documents de fax, integració en processos empresarials i el lliurament de documents.
  • Dialogic Brooktrout TruFax: Són targetes de fax especialment dissenyades per a empreses i delegacions que necessiten disposar de la possibilitat d'enviar fax i rebre faxos a l'ordinador. Aquesta targeta de fax està pensada per a diverses funcions com la d'encaminador i servidor de fax, són targetes que proporcionen qualitat i rendiment per al fax de les empreses.

Podeu accedir al detall d'aquestes targetes de fax en les seves pàgines específiques: Dialogic Brooktrout TR1034 i Dialogic Brooktrout TruFax.

A Telecon tenim un expert equip d'especialistes en servidors i targetes fax que li pot assessorar en funció de les seves necessitats.
Per a més informació sobre les Targetes de fax, contacti amb Telecon Business Solutions.

També ens pot contactar mitjançant el següent formulari de "més informació".

Acces al Formulari informació Targetes Fax

Contacti aquí amb TBS - Telecon Business Solutions del Grup Telecon per a més informació.

També pot contactar a través del nostre telèfon central d'Informació:

Contacte amb TBS del Grup Telecon. Solucions de digitalització i gestió de documents. Servidors de Fax.