Virtualizacion

Software de fax virtual - Dialogic Brooktrout SR140

El programari de fax Dialogic Brooktrout SR140 és un motor de Fax sobre IP basat en un servidor el qual aprofita la provada tecnologia de fax de Dialogic Brooktrout per assolir alts nivells de rendiment, fiabilitat i escalabilitat del maquinari de fax Dialogic Brooktrout. Llegir més »

6 punts clau a considerar per reduir els costos tecnològics

S'identifiquen 6 mesures que podrien reduir la infraestructura i les operacions (I / O) de les empreses que representen aproximadament el 60 per cent de la despesa total en tecnologia a tot el món.

Els analistes diuen que a causa dels conflictes de prioritat i limitacions de recursos, poques empreses han implementat el 50 per cent de les oportunitats de reducció de cost total que ofereixen les 6 accions clau. Llegir més »

Euskal Telebista virtualitza els seus enviaments de fax per millorar el seu servei

Imatge del Logo de Euskal Telebista.

Telecon Business Solutions realitza amb èxit el projecte d'integració i virtualització dels servidors de Fax d'Euskal Telebista, amb el que s'obté una important millora en el servei d'enviament de Fax. Llegir més »

Servidors de fax. Avantatges del servidor de Fax.

Un servidor de fax (o faxserver) és un sistema instal·lat en una xarxa d'àrea local (LAN) que permet als usuaris dels ordinadors que estan connectats a la LAN enviar i rebre missatges de fax. Llegir més »

Contacti aquí amb TBS - Telecon Business Solutions del Grup Telecon per a més informació.

També pot contactar a través del nostre telèfon central d'Informació:

Contacte amb TBS del Grup Telecon. Solucions de digitalització i gestió de documents. Servidors de Fax.