Hardware

Cost de la digitalització documental a les empreses

Hi ha diverses raons per triar un sistema de gestió documental: millor i més àgil accés a la informació així com distribució de la mateixa, major seguretat en l'accés o en cas de desastre, reducció de l'espai físic destinat a l'emmagatzematge, etc. Tot això repercuteix directament en una millora de la productivitat i també en un estalvi de costos. Llegir més »

Solució internacional d' enviament de fax per IP

En Telecon Business Solutions hem desenvolupat un projecte de desplegament d'una solució internacional per a l'enviament de fax.

Arran de la problemàtica de l'enviament de fax entre delegacions de diferents països, Telecon ofereix una solució per a la millora del procés. Llegir més »

6 punts clau a considerar per reduir els costos tecnològics

S'identifiquen 6 mesures que podrien reduir la infraestructura i les operacions (I / O) de les empreses que representen aproximadament el 60 per cent de la despesa total en tecnologia a tot el món.

Els analistes diuen que a causa dels conflictes de prioritat i limitacions de recursos, poques empreses han implementat el 50 per cent de les oportunitats de reducció de cost total que ofereixen les 6 accions clau. Llegir més »

Empresa de viatges internacionals millora amb fax per IP

Important empresa internacional del sector dels viatges millora la seva tecnologia d'enviament i recepció de fax amb una solució de Fax per IP configurada i desenvolupada pel Grup Telecon.

En Telecon Business Solutions hem desenvolupat aquest important projecte per a desplegar una solució internacional per a l'enviament de fax, en països com Espanya, França, Itàlia i Alemanya. Llegir més »

Targetes Dialogic Brooktrout TruFax

Les targetes de Fax Dialogic Brooktrout TruFax ofereixen a les empreses petites i grups de treball la possibilitat de disposar fax a la xarxa. Aquestes targetes de fax intel·ligents suporten diverses aplicacions, com a servidor de fax i encaminador de fax i ofereixen una qualitat i rendiment a nivell empresarial per als petits negocis o empreses.

Característiques destacades de la targeta de fax Dialogic TruFax: Llegir més »

Targeta de Fax Dialogic Brooktrout TR1034

Les targetes de fax Dialogic Brooktrout TR1034 són targetes intel·ligents d'alt rendiment, que ofereixen tant TDM-(analògic, BRI, DID, T1/PRI, E1/PRI) com a capacitats basades en IP.

La TR1034 de Dialogic és adequada per a diverses aplicacions de fax basades en PC com un servidor de fax, incloent la gestió de documents, automatització de processos de negoci i el compliment normatiu amb la Llei Sarbanes-Oxley, HIPAA i Basel II. Llegir més »

Targetes de fax per a PC o servidors

Actualment les targetes de fax són targetes d'alt rendiment, que ofereixen des de l'enviament de fax analògic fins a solucions de fax sobre IP. Llegir més »

Fax sobre protocol IP. FoIP

FOIP és l'acrònim en anglès de Fax sobre IP, i es refereix al procés d'enviar i rebre faxos a través d'una xarxa VoIP.

El concepte de Fax tradicional va ser dissenyat per a xarxes analògiques, i no està dissenyat per viatjar per una xarxa de VoIP (Veu IP). La raó d'això és que la comunicació FAX utilitza el senyal d'una manera diferent a la comunicació de veu normal. Llegir més »

Euskal Telebista virtualitza els seus enviaments de fax per millorar el seu servei

Imatge del Logo de Euskal Telebista.

Telecon Business Solutions realitza amb èxit el projecte d'integració i virtualització dels servidors de Fax d'Euskal Telebista, amb el que s'obté una important millora en el servei d'enviament de Fax. Llegir més »

Control horari personal. Control assistència treballadors.

TERMINAL és una poderosa eina, dissenyada i pensada per recollir informació de qualsevol sistema de fitxatge per als controls d'accés a les empreses com el control d'accés amb empremta digital.

Amb aquesta solució s'ofereixen resultats d'horaris del personal de la companyia, com a eina per a la presa de decisions i l'elaboració d'estadístiques de costos, absentisme etc... Llegir més »

Contacti aquí amb TBS - Telecon Business Solutions del Grup Telecon per a més informació.

També pot contactar a través del nostre telèfon central d'Informació:

Contacte amb TBS del Grup Telecon. Solucions de digitalització i gestió de documents. Servidors de Fax.