Telecon FACE: software facturació amb les administracions públiques

Mitjançant Telecon FACE seva empresa disposarà d'un programari per a la integració automàtica de la seva facturació amb les administracions públiques de l'estat i autonòmiques.

Actualment, la facturació amb l'Administració General de l'Estat i altres administracions públiques, requereix que les factures tinguin un format concret (facturae 3.2 o facturae 3.2.1) i que l'enviament d'aquestes factures es realitzi mitjançant FACe (Punt General d'Entrada de Factures de l'Administració General de l'Estat).

En altres paraules, FACe es converteix en la porta d'entrada de les factures electròniques que s'enviïn a les administracions.

Per millorar el procés, el programari Telecon FACE permet integrar en la seva actual sistema de facturació tots els requeriments necessaris per a la facturació amb les administracions públiques.

Telecon FACE és un mòdul independent del seu actual sistema de facturació, pel que pot utilitzar-se amb qualsevol sistema de facturació existent en el mercat, i de manera que el client no ha de modificar els seus programes de facturació actuals (amb el cost econòmic i de formació que això requereix).

La funció principal de Telecon FACE és l'enviament de factures mitjançant el Punt General d'Entrada de Factures de l'Administració, com es mostra en la següent imatge:

Imagen del software Telecon FACE

Però a més de l'enviament de factures a l'administració, Telecon FACE també té les funcions integrades en el programari:

  • Creació de factura en format facturae 3.2 o 3.2.1 a partir de la seva factura actual.
  • Signatura de la facturae generada amb un certificat digital reconegut per les administracions.
  • Configuració de la connexió amb el Punt General d'Entrada de Factures de l'Administració (FACe).
  • Gestió dels certificats electrònics necessaris per a la comunicació amb FACe.
  • Obtenció del justificant de lliurament de factura a l'administració, amb número de registre per a la seva posterior consulta.
  • Consulta periòdica de l'estat de les factures enviades a FACe.
  • Consulta puntual de l'estat d'una factura.
  • Anul·lació de factures en FACe i consulta de l'estat d'anul·lació.
  • Gestió dels organismes als quals ha d'anar dirigida la factura: com ha diferents organismes que poden ser els destinataris de la factura, en el fitxer facturae generat ha de tenir informats els següents camps: oficina comptable, òrgan gestor i unitat tramitadora.
  • I com ja es va comentar anteriorment, l'enviament de factures a FACe.

Amb el programari Telecon FACE, la seva empresa aconsegueix totes les característiques necessàries per a la correcta facturació amb les administracions públiques.

Per a més informació, contacti amb Grup Telecon.

Accés al Formulari informació Telecon FACE

Contacti aquí amb TBS - Telecon Business Solutions del Grup Telecon per a més informació.

També pot contactar a través del nostre telèfon central d'Informació:

Contacte amb TBS del Grup Telecon. Solucions de digitalització i gestió de documents. Servidors de Fax.